29. juni 2015

Kurs

Jeg holder jevnlig kurs i Mosseregionen (og andre steder på forespørsel). Se kursoversikten for nærmere opplysninger og priser finnes her.

Har du spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende reikiprat.

Reiki I
Dette grunntrinnet gir deg all nødvendig kompetanse for umiddelbart å starte en virkningsfull og solid personlig reikipraksis. Kurset er en blanding av teori og praktiske øvelser.

Temaer som belyses grundig er f.eks. hva reiki er, reikis historie, vår energikropp, meditasjon, bevisstgjøring og transformasjon av tanker og følelser, enkel behandling av oss selv og andre, pluss aktivering av energi. Det fokuseres på at reiki i utgangspunktet er en åndelig praksis, designet for SELF EMPOWERMENT.

Å praktisere reiki er å investere i deg selv. Du legger tilrette for at kroppen settes best mulig i stand til å leges. Øvelsene skaper innsikt i hvem du er i dag og hjelper deg å finne veien inn til ditt sanne selv. Praksisen er laget for at du skal kunne transformere tanker, følelser og handlingsmønstre som ikke lenger er hensiktsmessige for deg. Slik at du blir fri til å være ditt sanne selv og utfolde ditt potensiale.

Reiki I er et komplett kurs for alle, ingen forkunnskaper kreves. Formidlingen foregår på en trygg og avslappet måte.

Kurset går over 2 dager/12 timer.

Reiki II
Dette kurset passer for deg som har praktisert reiki jevnlig over noe tid og som vil fordype deg ytterligere.

Du lærer svært kraftfulle teknikker for dét å vokse som menneske. Det formidles en dypere forståelse av reiki og det potensialet som praksisen representerer. Bruk av symboler og mantraer hører med i undervisningen på dette videregående nivået, samt å kunne arbeide med reiki uavhengig av tid, sted og rom.

Kurset er enda mer praktisk lagt opp enn reiki 1kurset, for at du skal få øve deg og bli trygg på de nye elementene.

Kurset går over 3 dager/15 timer.